VLJ software upgrade

Smithy

Well-Known Member
Just tried with Edge now (I'm usually on Chrome) and still can't connect, comes up with...

ERR_NAME_NOT_RESOLVED
 

Saint-ex

Well-Known Member
Hello @Nathan Flowers .

same for me.

with my cellphone in 4G no problem. At work in wifi or wire no problem

but with my home connection it’s complicated

sometimes it works, sometimes no.
But using my VPN I’m sometimes able to find a fake localisation where it works.

it’s seems to be a DNS propagation issue
 

Enigma1938

Well-Known Member
Hello @Nathan Flowers .

same for me.

with my cellphone in 4G no problem. At work in wifi or wire no problem

but with my home connection it’s complicated

sometimes it works, sometimes no.
But using my VPN I’m sometimes able to find a fake localisation where it works.

it’s seems to be a DNS propagation issue
Same here... still....
 

Smithy

Well-Known Member
I'm no IT expert but multiple members with similar problems would seem to suggest that there's something up at the VLJ end rather than just something only wrong at the individual user end?

Be interesting to know just how many other members are having the same problems. I know of another 4 who haven't posted here so it's probably fairly widespread.
 

Nickb123

Well-Known Member
iPhone is hit and miss here. Sometimes several hours between being able to access the site. However, not continuously like that. Works most of the time.
 

Micawber

Well-Known Member
I'm no IT expert but multiple members with similar problems would seem to suggest that there's something up at the VLJ end rather than just something only wrong at the individual user end?

Be interesting to know just how many other members are having the same problems. I know of another 4 who haven't posted here so it's probably fairly widespread.
Agree. I suspect it's a VLJ based software or data allowance issue.

Not sure why the difference between domestic or business wifi and and smartphone provider access should make a difference, I don't recall it doing so on any of the forums I have administered.
 

Persimmon

Well-Known Member
I haven't been able to connect ever since this latest upgrade. Indeed I thought the site had gone !
My various phone(s) over the years have always allowed me to connect to the site using my home wifi but no longer and as I don't have a "home computer" there is no cache to clear.
Currently using a different computer on my home wifi and I am connected.
No idea what the goodness that means re VLJ connectivity !
Looking at the posts above it seems this latest upgrade has caused the issue and is at the VLJ end.
Can this not be reset back ?
Anyway glad to know the site is still around ...albeit not user friendly
 

MikeyB-17

Well-Known Member
I don’t seem to have the problems others are getting as a rule, on Android phone or iPad, but been down all morning for me.
 

Latest posts

Top