VLJ software upgrade

Flightengineer

Well-Known Member
The forum seems to work better, but anyway, before each entry, I see that the DNS check is in progress, also often when I use " Like" option under the message I need to press the "lLke" button several times to finally put it.
 

Smithy

Well-Known Member
I can still only access the site with my mobile phone with the Wifi off. Not a hope with my laptop which uses our house Wifi. Pretty annoying as not very enjoyable trying to type replies on my phone like this, and is the reason I'm not posting much now.

It's been like this for 3 weeks or whatever it is now so I'm becoming resigned to the fact that it's probably going to stay like this.
 

ButteMT61

Well-Known Member
Ironically, it's been working great for me (been away mostly) lately, but today it's been pretty laggy...

Thanks again @Nathan Flowers for the work. I know what a PITA it all can be. Had to fix wife's site a couple weeks back and it was way more difficult than it should be...
 

B-Man2

Well-Known Member
Hi Nathan
First off, thank you for your efforts, they have been and continue to be outstanding and we are all grateful for you and all that you do for us. My following comments are not to be construed as any criticism of your work but rather a commentary and feedback on the new system . My experience continues to be one of frustration, when trying to gain access to the forum by any means other than my home WiFi network. Once I leave that system and try to use my IPhone 4G system away from my home WiFi , I either have no connectivity or I will have it for a limited amount of time and then it will simply end . This happens on a daily basis and while frustrating it’s becoming a situation that I have come to accept. The previous system worked much better than this current system and I hope that once the bugs are sorted out we will be back to normal again.
Thanks
 
Last edited:

Enigma1938

Well-Known Member
I can still only access the site with my mobile phone with the Wifi off. Not a hope with my laptop which uses our house Wifi. Pretty annoying as not very enjoyable trying to type replies on my phone like this, and is the reason I'm not posting much now.

It's been like this for 3 weeks or whatever it is now so I'm becoming resigned to the fact that it's probably going to stay like this.
Same here:(
 

Smithy

Well-Known Member
After well over a month I still can't access VLJ with my laptop using our Wifi. I only have access using my smartphone which is a total PITA.

Usually on other forums I've been a member upgrades can cause some glitches for a few days but this has been going on for 6 weeks now.

What's going on and why is it still like this? And is it only me or do others have similar problems?
 
Top