VLJ software upgrade

Nickb123

Well-Known Member
On my iPhone, when I hit “reply”, there is no text box generated to type into. I have to work around it by replying to the post before mine and deleting the quote.

BB48C4C5-6A42-4FA4-8FFB-EA73531212A5.jpeg
 

Nathan Flowers

Administrator
Refresh the page when that happens. It's because of the page not fully loading, likely due to DNS issues. The host has done all they know to do right now, and expect the issues will resolve themselves by next week. I'm going to talk with some friends and see if we can come up with anything else I can do.

On my iPhone, when I hit “reply”, there is no text box generated to type into. I have to work around it by replying to the post before mine and deleting the quote.
 

Nickb123

Well-Known Member
Refresh the page when that happens. It's because of the page not fully loading, likely due to DNS issues. The host has done all they know to do right now, and expect the issues will resolve themselves by next week. I'm going to talk with some friends and see if we can come up with anything else I can do.
It’s truly not a nuisance; just wanted to alert you to it. Thanks a million.
 

ausreenactor

Well-Known Member
Refresh the page when that happens. It's because of the page not fully loading, likely due to DNS issues. The host has done all they know to do right now, and expect the issues will resolve themselves by next week. I'm going to talk with some friends and see if we can come up with anything else I can do.
All your efforts are appreciated and patience is rewarded. Get to savour the posts eventually, even the petty and immature ones. ;)
 
Last edited:

stanier

Well-Known Member
Hi, really appreciate all the support Nathan and it must be frustrating with teething troubles. So i hardly dare mention, but since the update my Android hesitates when loading the site taking several minutes across all the browsers I have installed. Also replying to threads takes a few minutes to load the reply box. On my PC I don't seem to have any problems.
 

B-Man2

Well-Known Member
Hi
Sorry to add to the problems but I use my IPhone for all VLJ exchanges and I can only access the VLJ website from my home WiFi system or a secondary WIFi hot spot when I’m outside of my home . I cannot access the server on my 4G network when I’m not connected to a WIFI connection.
 

ButteMT61

Well-Known Member
No issues at all here in the states...and never any if I appended the link as I posted above.
Propagation takes time, but I think some should look at your links...
 

Smithy

Well-Known Member
Well I'm hoping that things might be on the up. My post before was using my phone and this one using the laptop and with both I connected to VLJ straight off the bat.

Fingers crossed it's sorted now or at least on its way.

------ Thanks BTW to Nathan who has the unenviable task of dealing with all the behind the scenes software witchery!
 

Brettafett

Well-Known Member
Hi Nathan, sorry to add to this, but I simply can't access the server from time to time... Didn't have access all weekend, just got back on now.
Thanks for all the hard work!!!
 

MaydayWei

Active Member
Same situation as @Brettafett here, sometimes I simply can't access the VLJ completely.
Chrome throws up a white page and: 'DNS_probe_finished_nxdomain'.
Not sure how helpful that might me, but thanks for all the work your putting in.
No criticism whatsoever, simply letting you know!
 

Smithy

Well-Known Member
Yeah I thought it had been fixed as with my posting above. 30 seconds after posting that, I got kicked off and couldn't access VLJ again until now, so another 24 hours of no connection.

Sorry Nathan but there must be something seriously screwy with the new upgrade if it's continuing to cause this much trouble for quite a few members.
 
Top